•  
 • Здравей пътниче!

  Готов ли си за пътешествието

 • Да изровим скритото в себе си съкровище!

 • Неочаквани отговори - Нови перспективи

 • Да разширим границите си

 • Нова гледна точка

  към миналото, настоящото и бъдещето

 • Промяна в живота

  реално трайно и необратимо

 • Одухотворяване и осмисляне на живота

3-ДНЕВЕН УЪРКШОП "САМООЦЕНКА, САМОУВАЖЕНИЕ И ЛЮБОВ КЪМ СЕБЕ СИ"

В основата на всичките ни преживявания в свързване с другите, постиженията и личния ни ръст, стоят обичта към себе си, себеприемането и себеуважението. Това не означава да сме самовлюбени Нарциси, които не зачитат никой друг, а да се грижим за себе си по най-добрият начин, да имаме реалистична самооценка, зачитайки себе си и границите си.
 
Чувствате ли, че заслужавате да случвате добри неща в живота си или пък обратното - сякаш сте жертва на обстоятелствата и те се случват само на другите?
Позволявате ли си да искате най-доброто и качественото във всеки един аспект, да получавате, без да изпитвате чувство за вина и малоценност?

Работите ли за постигане на мечтите си, толкова големи, колкото са или пък си казвате, че това не е за вас, не сте достатъчно добри и по-добре да не опитвате, защото ще се провалите?
Имате ли хармонични и развиващи партньорски отношения или вегетирате в такива, които не ви удовлетворяват?
Харесвате ли себе си, тялото си, ума си, цените ли способностите си, инвестирате ли в себе си или се омаловажавате и критикувате?
Позволявате ли на някого да краде времето и енергията ви, за да не го обидите? Чувствате ли се длъжни да правите нещо, защото така трябва, а вътрешно да не искате?
Умеете ли да казвате "не", да заявявате своята позиция и да пазите личното си пространство или всичко се случва както го искат другите, защото вие не сте толкова важни?
 
Това са параметрите, в които ще изследваме и ще променяме нагласи, убеждения и поведения. Ще осъзнаваме кога и как се самосаботираме и през преживелищни опити и практики ще правим фино пренастройка за трансформация.
Този личен и трансформиращ процес ще случим в неповторимата и луксозна атмосфера на Гранд Хотел Поморие и следобед ще имаме възможност да поглезим сетивата и отпуснем телата си в спа центъра. Тази грижа е също важна част от терапевтичния процес. Ще нахраним сетивата и душата, така че да се завърнем към делника освежени, обгрижени и обновени.
Това, което се случва в общата енергия на групата на живо, с подкрепата на терапевта, като резултат многократно надхвърля по-продължителна индивидуална работа.
 
Позволете си това изживяване, което ще остави мощен отпечатък и силно ще ви промени.
Сътворете своята реалност такава, каквато заслужавате и искате да бъде във всеки аспект от живота ви.
 
Кога? - от 8.03.24 до 10.03.24г.
Къде? - Гранд Хотел Поморие
Цена - 820 лв, която включва 2 нощувки в двойна стая за двама души, закуски, обеди на 8.03 и 9.03 и вечери на 8.03 и 9.03, наем зала, ползване на пълното богатство на спа центъра и таксата за водещия на уъркшопа.
Ако някой желае да бъде настанен самостоятелно в двойна стая, се доплащат 120 лв.
Водещ на уъркшопа - Мариана Вълчева - психотерапевт с 9-годишна успешна частна практика и преминала множество обучения в различни терапевтични модалности. Повече за мен можете да прочетете тук: http://www.idzin-psychotherapy.com/inde…/2015-05-09-05-34-29;
Условия за участие:
Заявяване и капариране на участие в срок до 1.02.24г. в размер на 100 лв.
Първа вноска в срок до 22.02 - 360 лв. в брой или по банков път.
Окончателно доплащане - на място в хотела на 8.03.
 
!Важно!
Ако се запишете двама - с партньор или приятел таксата ще бъде 710 вместо 820 лв на човек!
При необходимост от допълнителна информация и за запазване на мястото ви, се свържете с мен на тел. 0884022990,
 
Очаквам ви!
Скачайте смело, за да трансформираме отношението към себе си, другите и реалността!
 

ГОСПОДАР НА ЖИВОТА СИ - терапевтична група

Време е за обновление и разширение. Време е за преосмисляне, моделиране и преустройване на възприятията и живота.

Ако имаш потребност да живееш по-уверено и автентично, да не робуваш на стари убеждения и чужди очаквания и си готов да направиш инвентаризация, да изхвърлиш излишното, да направиш промени в живота, да реализираш мечтите си - тази терапевтична група е за теб.
Ако четеш този текст - това е първия знак, че имаш нужда от промяна или живееш под възможностите си.

Ще изследваме какво в теб пречи да живееш мечтания живот и ще отворим пътя към това да го направиш, какъвто го искаш.
Заедно ще преодоляваме страхове, ще разбиваме интроекти, ще се заявяваме, ще се утвърждаваме, ще разкриваме ресурсите си. Ще откриваме своята сила и красотата на автентичността и свързаността със себе си. Ще разширяваме своята мисловна и поведенческа рамка.

В този процес няма никакво чудо. Просто така се случва - имаме това, което си позволим и за което работим. Ние на себе си - не друг на нас. Така че ако си готов за скок от мястото, където си на мястото, където искаш да бъдеш - скачай!

Водещ на процеса - Мариана Вълчева - психолог и психотерапевт.
Повече за мен като личност, моя опит и квалификация можете да прочетете тук:
http://www.idzin-psychotherapy.com/inde…/2015-05-09-05-34-29

Ще работим посредством техники от психотелесната психотерапия, визуализации, дихателни практики.
Носете си постелка за йога.

Кога? - 19.03.2022 от 10 до 17ч. и 20.03.2022 от 10 до 15ч.

Датата не е избрана случайно.
Да избереш точното време за старт на процес е ключово. В тези дни времето работи за нас на 100%, използвай го преди да премине.

20.03 е деня на пролетното равноденствие и първият ден на Овен. Овен е знакът на инициативата, новаторството и водачеството, на смелия, заразяващ ентусиазъм и вяра. Пролетното равноденствие отбелязва възлов момент в хода на годината – когато енергиите на светлината и тъмнината, на мъжкото и женското начало, се изравняват. От този ден нататък силата на светлината за пръв път взима превес над силата на тъмнината, благославят се семената за бъдещите насаждения. Енергиите на този период осигуряват плодородие, обновление и растеж.
В духовно отношение този ден символизира прехода от вглъбеността на ин-енергиите към външната изява и светлина на ян-енергиите.

Брой участници - макс. 12.
Цена за участие в процеса - 120 лв.

Краен срок за записване - 15.03.2022 на тел. 0884 022990.
За записан участник се счита този, който е заплатил пълната сума за участието си.

Как би живял, ако не робуваше на чужди идеи за твоя живот? Какво иска автентичния ти Аз?
Запиши се!

 

 

 

 

 

Терапевтична група с Метафорични асоциативни карти ОХ

Метафоричните асоциативни карти ОХ са "кутия, пълна с мисли, открития и нови идеи; те са трамплин вътре в нас, гъделичкат нашите сетива и улесняват процеса на общуване."
Те осигуряват прекия път към нашето подсъзнание, интуиция, въображение и креативност, да откриваме себе си и възможните начини да се справяме със стреса и трудностите в различни житейски ситуации и отношения. Помагат да назовем неназовимото, осветим несъзнаваното и почерпим от кладенеца вътре в самите нас.
 
Моя личен опит, преживяване и вдъхновение от свързването с тях ме тласкат да споделям този инструмент за работа със себе си с повече хора.
В група това се случва по един специален и много по-цялостен начин, разкривайки различни гледни точки към един въпрос.
Ще случваме това пътешествие вътре в себе си в защитеното пространство на Студио Идзин, ще споделяме преживяване, ще се свързваме с другите без предразсъдъци и оценки, ще изваждаме собствените си ресурси и ще се грижим за себе си щадящо и с обич. Ще пишем своята лична история, разширявайки способностите и възможностите си.
Групата е ежеседмична и всяка ще бъде самостоятелна, но и надграждаща като процес и последователност. Работим с няколко различни колоди в зависимост от темата, която изследваме: Кой съм аз? Свързаност с другите; Партньорски взаимоотношения; Пътя на героя; Самооценка; работа със Сянката и др.
 
Водещ; Мариана Вълчева - неорайхиански аналитичен психотерапевт. Повече за мен можете да прочетете тук:
http://www.idzin-psychotherapy.com/inde…/2015-05-09-05-34-29
Започваме в петък, 4.03 от 18ч. Следващите групи са в четвъртък 10.03 и 17.03.22г.
Такса за участие - 20лв.
Записване на тел. 0884022990.
Метафорични карти – какво е да работите с асоциативни карти? – jayassen.com

ИЗКУСТВОТО НА ПАРТНЬОРСТВОТО - терапевтична група

 

Как се учим да бъдем партньори и да поддържаме връзките си?

Дали сме готови да се поставим под въпрос и да израстваме в отношенията си?

Успяваме ли да комуникираме своите потребности, така че другият да ги разбере? Съумяваме ли самите ние да бъдем добрите партньори, които искаме за себе си?


Първият модел, който неосъзнато започваме да следваме, е този на собственото си семейство. Впоследствие можем да направим модификации въз основа на опита си, да се опитаме да ограничим това, което ни е тежало или ни е създавало дискомфорт. Но родителските модели неумолимо ни влекат да ги мултиплицираме от поколение на поколение. Никой не ни е показвал как се избира добър партньор, как се става съпруг или съпруга, какво може да се очаква от една връзка и какво се прави, когато нещата се объркат. Волята и осъзнаването, че сме важна брънка, която може да прекъсне един омагьосан кръг и да освободи следващите поколения от нежеланите модели, е разковничето за предвижване към промяната.
На тази терапевтична група ще преживяваме, ще изследваме убежденията, които имаме за връзките, ще разбиваме митовете за партньорството и ще придобиваме знания и умения как да навигираме отношенията си, така че да бъдат удовлетворяващи и хранещи ни. Ще използваме техники от психотелесната психотерапия, театротерапия, визуализации.
Кога? – 19.02.2022 г. от 10 до 15 часа
Къде? – Студио Идзин
Цена: 40 лв.
За записан участник се приема такъв, който е заплатил
предварително стойността за участието си.

Срок за записване 15.02. 2022 г. Тел за връзка: 0884022990. Брой участници в събитието – 6.
Водещ: Мариана Вълчева, неорайхиански аналитичен психотерапевт
Повече за мен можете да прочетете тук: http://www.idzin-psychotherapy.com/inde…/2015-05-09-05-34-29
Очаквам ви!
 

 

Studio Idzin

Студио "ИДЗИН"

ул. "Иван Вазов" 57, ет. 2
гр. Бургас, България

За контакти

Phone: 0884 022 990
Email: mariana_5kova@abv.bg