•  
 • Здравей пътниче!

  Готов ли си за пътешествието

 • Да изровим скритото в себе си съкровище!

 • Неочаквани отговори - Нови перспективи

 • Да разширим границите си

 • Нова гледна точка

  към миналото, настоящото и бъдещето

 • Промяна в живота

  реално трайно и необратимо

 • Одухотворяване и осмисляне на живота

3-ДНЕВЕН УЪРКШОП "САМООЦЕНКА, САМОУВАЖЕНИЕ И ЛЮБОВ КЪМ СЕБЕ СИ"

В основата на всичките ни преживявания в свързване с другите, постиженията и личния ни ръст, стоят обичта към себе си, себеприемането и себеуважението. Това не означава да сме самовлюбени Нарциси, които не зачитат никой друг, а да се грижим за себе си по най-добрият начин, да имаме реалистична самооценка, зачитайки себе си и границите си.
 
Чувствате ли, че заслужавате да случвате добри неща в живота си или пък обратното - сякаш сте жертва на обстоятелствата и те се случват само на другите?
Позволявате ли си да искате най-доброто и качественото във всеки един аспект, да получавате, без да изпитвате чувство за вина и малоценност?

Работите ли за постигане на мечтите си, толкова големи, колкото са или пък си казвате, че това не е за вас, не сте достатъчно добри и по-добре да не опитвате, защото ще се провалите?
Имате ли хармонични и развиващи партньорски отношения или вегетирате в такива, които не ви удовлетворяват?
Харесвате ли себе си, тялото си, ума си, цените ли способностите си, инвестирате ли в себе си или се омаловажавате и критикувате?
Позволявате ли на някого да краде времето и енергията ви, за да не го обидите? Чувствате ли се длъжни да правите нещо, защото така трябва, а вътрешно да не искате?
Умеете ли да казвате "не", да заявявате своята позиция и да пазите личното си пространство или всичко се случва както го искат другите, защото вие не сте толкова важни?
 
Това са параметрите, в които ще изследваме и ще променяме нагласи, убеждения и поведения. Ще осъзнаваме кога и как се самосаботираме и през преживелищни опити и практики ще правим фино пренастройка за трансформация.
Този личен и трансформиращ процес ще случим в неповторимата и луксозна атмосфера на Гранд Хотел Поморие и следобед ще имаме възможност да поглезим сетивата и отпуснем телата си в спа центъра. Тази грижа е също важна част от терапевтичния процес. Ще нахраним сетивата и душата, така че да се завърнем към делника освежени, обгрижени и обновени.
Това, което се случва в общата енергия на групата на живо, с подкрепата на терапевта, като резултат многократно надхвърля по-продължителна индивидуална работа.
 
Позволете си това изживяване, което ще остави мощен отпечатък и силно ще ви промени.
Сътворете своята реалност такава, каквато заслужавате и искате да бъде във всеки аспект от живота ви.
 
Кога? - от 8.03.24 до 10.03.24г.
Къде? - Гранд Хотел Поморие
Цена - 820 лв, която включва 2 нощувки в двойна стая за двама души, закуски, обеди на 8.03 и 9.03 и вечери на 8.03 и 9.03, наем зала, ползване на пълното богатство на спа центъра и таксата за водещия на уъркшопа.
Ако някой желае да бъде настанен самостоятелно в двойна стая, се доплащат 120 лв.
Водещ на уъркшопа - Мариана Вълчева - психотерапевт с 9-годишна успешна частна практика и преминала множество обучения в различни терапевтични модалности. Повече за мен можете да прочетете тук: http://www.idzin-psychotherapy.com/inde…/2015-05-09-05-34-29;
Условия за участие:
Заявяване и капариране на участие в срок до 1.02.24г. в размер на 100 лв.
Първа вноска в срок до 22.02 - 360 лв. в брой или по банков път.
Окончателно доплащане - на място в хотела на 8.03.
 
!Важно!
Ако се запишете двама - с партньор или приятел таксата ще бъде 710 вместо 820 лв на човек!
При необходимост от допълнителна информация и за запазване на мястото ви, се свържете с мен на тел. 0884022990,
 
Очаквам ви!
Скачайте смело, за да трансформираме отношението към себе си, другите и реалността!
 
Studio Idzin

Студио "ИДЗИН"

ул. "Иван Вазов" 57, ет. 2
гр. Бургас, България

За контакти

Phone: 0884 022 990
Email: mariana_5kova@abv.bg