•  
 • Здравей пътниче!

  Готов ли си за пътешествието

 • Да изровим скритото в себе си съкровище!

 • Неочаквани отговори - Нови перспективи

 • Да разширим границите си

 • Нова гледна точка

  към миналото, настоящото и бъдещето

 • Промяна в живота

  реално трайно и необратимо

 • Одухотворяване и осмисляне на живота

УЪРКШОП "ИЗЦЕЛЯВАНЕ НА ВЪТРЕШНОТО ДЕТЕ" - очаквайте през месец октомври 2016г.

Връзката с родителите е най-важната връзка в живота на всеки човек и от качеството на тази връзка в голяма степен зависи качеството на всички други връзки в живота ни.
Един от капаните на детството е, че на рационално ниво може още да не сме способни да разбираме какво се случва, НО ГО ЧУВСТВАМЕ.

Много от нещата, които преживяваме ДНЕС, възстановяват ситуации, възникнали в детството и предизвикват същите чувства, които сме изпитвали тогава.
Архивите на нашето подсъзнание съдържат повече от 95% от психичния ни апарат. И в това огромно поле от несъзнавана информация се крият ПРИЧИНИТЕ за това, което ни се случва и днес.

И ако стигнем до разбирането, че личните ни трудности са част от една дисхармония, включваща хората, с които сме израстнали и тези преди тях, ИМА ШАНС ДА СЕ СВЪРЖЕМ СЪС СЕБЕ СИ ПО ЕДИН ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН.

През тези два дни ще се оглеждаме в огледалото на нашите родители, за да видим в тях собственото си отражение. Ще разбулваме, ще преживяваме, ще извеждаме спотаени емоции, за да погледнем с нови очи на себе си и корените си. И използвайки енергията на прошката, благодарността, вярата, надеждата и любовта, ще имаме шанс да изградим по-нататъшния си живот по нов начин.

Водещ: Тинка Митева
Ко-терапевт: Мариана Вълчева

ТИНКА МИТЕВА е преподавател и супервайзор в Института по психотелесна психотерапия- гр. София, а така също и преподавател във Варненски свободен университет по "Психотерапевтични техники". Завършила е Софийски университет "Климент Охридски" и е специализизирала Аналитична психотерапия във Вестдойче Академия. Член е на Българското Неорайхианско Психотерапевтично Дружество и на Българската асоциация по психотерапия.
site: www.tinkamiteva.com

МАРИАНА ВЪЛЧЕВА е завършила психология в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" и магистратура "Детска и юношеска психология" в Бургаски свободен университет. Преминала е четири модула по Хипнотерапия към "Insighting"- Център по психотерапия. Понастоящем специализира в Институт по психотелесна психотерапия- гр. София и работи като психолог и психотерапевт под супервизия в Студио "Идзин"-гр. Бургас. Член на Българското Неорайхианско Психотерапевтично Дружество.

Датите на провеждане ще бъдат уточнени допълнително!

Уъркшопът е двудневен - в събота от 10-18ч. и неделя - от 10-14 часа.

За да запазиш своето място - обади се на 0884 022990.


Енергията на групата катализира много мощни вътрешни процеси и в рамките на 1-2 дни ще имате възможности да преживеете толкова, колкото в ежедневния живот се случва в рамките на месеци.

Влез в процеса!

ЦЕНА ЗА УЧАСТИЕ: 120 лв.

Читать электронный журнал Космополитен, Бурда и другие.

Местоположение

Studio Idzin

Студио "ИДЗИН"

ул. "Иван Вазов" 57, ет. 2
гр. Бургас, България

За контакти

Phone: 0884 022 990
Email: mariana_5kova@abv.bg